Μωσαϊκο Βώλακας Line

Το Μωσαϊκό Βώλακας Line αποτελείται από κομμάτια μαρμάρου Βώλακας. Η ζήτηση του μαρμάρου Βώλακας αποτέλεσε το έναυσμα για την δημιουργία διάφορων μωσαϊκών τροποποιώντας το σχήμα, την υφή και την κοπή. Τα κομμάτια έχουν το σχήμα μη ισόπαχων γραμμών και είναι κολλημένα πάνω σε δίχτυ.

Ως προϊόν του μαρμάρου Βώλακας περιέχει γκρι αποχρώσειςλόγω των γκρι νερών του που φαίνονται σα να το διατρέχουν.Τα γκρι νερά του μωσαϊκού Βώλακας Line δίνουν στο υλικό την αίσθηση του

Το Μωσαϊκό Βώλακας Line χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για επενδύσεις τοίχων. Η αντοχή του υλικού σε υγρασία το καθιστά κατάλληλο για επένδυση τοίχων σε μπάνιο και σε κουζίνες. Το γεγονός ,ότι δίνει την αίσθηση του «καθαρού» λόγω του λευκού χρώματος του και την ιδιότητα του να καθαρίζεται εύκολα, συμβάλλει στο να επιλέγεται για χώρους υγιεινής.

Αρχιτέκτονες και διακοσμητές το επιλέγουν για την γκρι αίσθηση του και τα μινιμαλιστικά χαρακτηριστικά του. Το μωσαϊκό Βώλακας Line ακολουθεί τον οριζόντιο κατά κύριο λόγο άξονα, γι’ αυτό πολλές φορές χρησιμοποιείται σε χώρους με απόλυτες και κλασσικές γραμμές. Όλα τα μωσαϊκά, καθώς κα το μωσαϊκό Βώλακας Line, χρησιμοποιούνται σε χώρους με vintage και ρετρό στυλ.